19 februari 2010

god eftermiddag! nu är tentan skriven och kursen är avslutad! pust! blickar ut över helgen och frågar mig, vad ska man göra? åka till stockholm igen, eller stå på en trottoar i NY och känna solen i ansiktet? den som lever får se! först - tupplur på soffan! ciao!
pic:garancedore.fr

18 februari 2010

Har glömt att visa! Den här klänningen hittade jag hemma i syrummet igår. Tydligen så hade mamma hittat den i utklädningsförrådet på sitt jobb och tagit med den hem! Med reservation för att någon fröken på Karlaskolan ser det här och hävdar att det är deras så har jag under tiden tagit med den till upp till norr! Kvalitén är rätt kraftig och stretchig. Den följer kroppens kurvor utmärkt. (på gott och ont?) Men jag måste säga, rätt bra kap ändå?
Att komma hem och få post är alltid lika roligt!(om det inte är räkningar förstås) idag när jag kom hem till Solle låg nya Elle, Coco avant Chanel, ett parfymprov och nåt sorts Chanelarmband och väntade på mig! YES! nu känns det inte fullt så hemskt att vara tillbaka i Norrland ;)

17 februari 2010



måste bara visa två fina flätbilder jag hittade idag! fiskbensflätan är så fin och jag blir verkligen sugen på att spara ut håret längre och bara fläta, fläta, fläta! det pirrar lite i magen av vårkänslor på något sätt, är jag bara konstig, eller tycker ni också att det är fint? alla långhåriga där ute, fläta på!
pics: sthlmstreetstyle.feber.se och hanneli.com




igår var jag hemma hos min kusin Fredrik, som idag har åkt till Göteborg för att vara med i tävlingen Fresh-fish! Det är en modemässa och designtävling för unga oetablerade designers, där vinnaren bla. får 20 000 kr plus 20 00 kronor att använda på en inspiarationsresa! Hur bra låter inte det!? Jag hejjar och håller tummarna för min jätteduktiga kusin!  Fick även med mig en jättefin jeansväst hem som han sytt, tänkte sätta ärmar på den och låta den bli en jacka. Visar upp den lite senare. Yo go Freddie!

16 februari 2010

glad fettisdag allihopa! ikväll bjöds det på hembakade semlor, MUMS! hoppas ni också fått en semla idag. nu, back to tentaplugget! -wish me luck! ciao!




den senaste tiden har jag sovit i en koja i mitt rum, hängt med min bästa kompis i stockholm, åkt till gävle och luktat på jättefina alla hjärtansdag tulpaner.. bland annat. Just nu är jag hemma på Västra Ringvägen och tentalpluggar lite! Snart bär det av till Solle för tentaskrivning! Ah. Men seen är det helg!