15 januari 2011

LOVISAS FASHION NEWS FROM THE ELLE-GALA.

 Årets ELLE-gala gick av stapeln i fredags kväll, och Sveriges mode-elit var på plats. Dock blir man ofta väldigt trött på att hela fashion-crowden har på sig svart, svart, svart. Många säkra kort, och många kanske ner dressade. Är det något fel med att klä upp sig om det ändå är gala? Lite effort tack! Här kommer iallafall några välklädda donnor som kryddade till det lite extra! Vilka tyckte ni hade fått till det?

Petra Marklund, Spetember hade en fin silvrig klänning. Hela hon "är" silver, vilket är supersnyggt på henne.
Frida Gustfasson vann årets modell och är supersnygg i klänning från Pucci. Bredvid stod Peter Dundas, chefsdesigner för Pucci och vinnare av årets designer.




         Dessa donnor valde också Pucci, kvällen till ära. Emma 
Wiklund är ju supersnygg i sin klänning. Och Gaby måste ju hyllas för den färgklick i den svenska modevärlden hon är! Gaby klär ju sig för övrigt nästan alltid i Pucci, så det var kanske inte ett så otippat val. 



Ida Sjöstedt till höger på höger bild gör fantastiskt fina klänningar med mycket spets och chiffong, hennes svarta långklänning var väldigt gala!

Marcella, till höger hade en fin vit outfit till svarta strumpor och skor, kändes som ett bra alternativ till långklänning. 
Även Marina Kerkelidou till vänster hade en väldigt fin klänning i silver, hon är alltid välklädd och otroligt vacker. Josefin och Hanna Olsson på bilden nedanför fick pris som årets nykomling med märket Greta. Båda kom i väldigt söta, vårinspirerade klänningar som påminnde om mentos. 

bilder:elle.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar