31 januari 2011

best breakfast this weekend!

STOCKHOLM FASHIONWEEK today.

Ida Sjöstedt hade en fin höst att visa idag. Ser nästan ut som brudklänningar..

28 januari 2011

PERFECT WHITE TEE?

Från den 2:a februari kan man köpa Elin Klings kollektion för HM på Hamngatan i Stockholm. Mycket fin kollektion, men lite svårburen. Men, kan man bära den så, very nice. Om jag skulle välja nåt skulle det nog bli den vita t-shirten. Den verkar tunn, skön, har lite längre ärm och kostar bara 99 kr. Kan den vara den perfekta vita t-shirten? Vem vet?

27 januari 2011

JIL SANDER GOES COLOUR BLOCKING

Jil Sander jobbar mycket colour blocking i vår, jag gillart! Starka färger känns som en längtan nu mitt i den grå vintern! Fint med rosa läppar till de starka färgerna. Känner att jag måste sy ihop något färgstarkt... 

ps, jag vet att hon till vänster på bilden saknar armar..men det är bara för att detta var mitt första collage i photoshop någonsin..

bilder:style.com
collage:lovisa bergroth

jordgubbsdrömmar och vår




En av vårens frisyrtrender är stort 70-tals fluff med plattare fram på huvudet, såg den här bilden hos Ebba och den var verkligen fin. Orangea detaljer som läppstiftet är klockrent vårigt tillsammans med rosa. Påminde lite om jordgubbar och solstrålar, så vi gjorde american pancakes till lunch. Nu ska jag plugga men drömmer mig hellre bort till vårens alla kommande underbara outfits.. à bientôt!

bilder:style.com

20 januari 2011

OMG..

..vad kallt men fint och krispigt det var på vägen hem från skolan idag. Den skönaste känslan är när man har lämnat in en uppgift och får gå hem och sätta sig i soffan, under täcket och kolla på tv.

19 januari 2011

RIGHT NOW


..sitter och pluggar... någon tyckte tydligen att föreläsaren var dålig.. bästa klottret idag.

18 januari 2011

ÄR DEN FRÅN NK?

Förutom att hälla salt i filen imorse och ramla ner i ett kaninhål har jag gjort lite nytta och knåpat ihop en kjol...and the result! lite småpill är det allt kvar, men idag i skolan var det någon som undrade om den var köpt på NK, thanx! :P
Den känns lite Dagmar, och jag tänker även Prada.. den här är ju också rätt fin...

17 januari 2011

RIGHT NOW

jag syr, vad det blir får ni se sen...

INSPIRATION

Hittade den här bilden hos Emma, och jag blev väldigt inspirerad av hennes hår, bilden högst upp, hon i mitten. Om håret bara kunde växa lite snabbare..

16 januari 2011

JUST NU

scones and bed, + solsidan.

15 januari 2011

LOVISAS FASHION NEWS FROM THE ELLE-GALA.

 Årets ELLE-gala gick av stapeln i fredags kväll, och Sveriges mode-elit var på plats. Dock blir man ofta väldigt trött på att hela fashion-crowden har på sig svart, svart, svart. Många säkra kort, och många kanske ner dressade. Är det något fel med att klä upp sig om det ändå är gala? Lite effort tack! Här kommer iallafall några välklädda donnor som kryddade till det lite extra! Vilka tyckte ni hade fått till det?

Petra Marklund, Spetember hade en fin silvrig klänning. Hela hon "är" silver, vilket är supersnyggt på henne.
Frida Gustfasson vann årets modell och är supersnygg i klänning från Pucci. Bredvid stod Peter Dundas, chefsdesigner för Pucci och vinnare av årets designer.




         Dessa donnor valde också Pucci, kvällen till ära. Emma 
Wiklund är ju supersnygg i sin klänning. Och Gaby måste ju hyllas för den färgklick i den svenska modevärlden hon är! Gaby klär ju sig för övrigt nästan alltid i Pucci, så det var kanske inte ett så otippat val. 



Ida Sjöstedt till höger på höger bild gör fantastiskt fina klänningar med mycket spets och chiffong, hennes svarta långklänning var väldigt gala!

Marcella, till höger hade en fin vit outfit till svarta strumpor och skor, kändes som ett bra alternativ till långklänning. 
Även Marina Kerkelidou till vänster hade en väldigt fin klänning i silver, hon är alltid välklädd och otroligt vacker. Josefin och Hanna Olsson på bilden nedanför fick pris som årets nykomling med märket Greta. Båda kom i väldigt söta, vårinspirerade klänningar som påminnde om mentos. 

bilder:elle.se

semelfika!

14 januari 2011

JUST NU

dagens outfit, pälsjacka och träningsbyxor! idag har jag tagit tag i mig själv och tränat för första gången på mycket länge. gick på danspass som var jätteroligt! det ska firas med tentafest och en påse lösgodis ;)

13 januari 2011

DAGENS KAP

armband från HM, 29 pix. Inte dåligt?

12 januari 2011

smokey blue on my finger